Danny Sahupala: afkomst, wiki, Marlayne en meer

2 mins read
pair of brown wooden drumsticks on top of white and gray musical drum

De man van. Dat is wie Danny Sahupala is. Maar zelfs met dat soort kennis is hij eigenlijk nog een man van mysterie. In deze blog zullen we in ieder geval proberen zoveel mogelijk over hem te vertellen. Over zijn afkomst, over de personalia én over zijn vrouw Marlayne, wie wél bij een heel groot deel van Nederland bekend is. We zouden zeggen, lees gauw verder, want zo kom je misschien wel het een en ander te weten waar je al die tijd heel nieuwsgierig was.

Wie is Danny Sahupala?

Voor een ontzettend lange tijd leefde Danny Sahupala een redelijk anoniem bestaan. Zijn vrouw, Marlayne Sahupala staat wél in de schijnwerpers. Je zou haar nu voornamelijk kennen als presentatrice bij Hart van Nederland. Daarnaast is ze ook zangeres en heeft ze in 1998 zelfs het meegedaan met het Eurovisie Songfestival dat in dat jaar in Jeruzalem werd gehouden.

Feitje: Marlayne heet eigenlijk Marleen. Echter heeft ze er destijds voor gekozen om haar naam ‘internationaal’ te maken, waar ze uiteindelijk ontzettend spijt van kreeg. Want in Jeruzalem deden ze het wel goed, maar toen ze terug kwam in Nederland was het allesbehalve wat het moest zijn.

Het was niet echt een geheim dat Marlayne getrouwd is met Danny, maar toch zie je ze nauwelijks met elkaar op de rode loper verschijnen. De reden daarvoor is, is dat Danny niet echt van die schijnwerpers houdt. Maar goed, nu je weet waarom zijn naam misschien een belletje deed rinkelen, maar nog niet wat hij doet.

Afkomst en baan

Een aantal jaar geleden verscheen Marlayne inderdaad met Danny op de rode loper. Hier was te zien dat hij een soort Indonesisch/ Aziatisch heeft. Waar hij exact vandaan komt, dus wat zijn afkomst is, is ons helaas niet bekend. Dat is natuurlijk ook een logisch gevolg van wat er gebeurt als je jezelf niet in de schijnwerpers zit.

Dan even iets over zijn baan: ten tijde dat Marlayne en Danny elkaar leerden kennen, was Danny bezig met het verdienen van de kost als drummer. Als we de goede persoon hebben gevonden dan kunnen we nu het volgende over hem vertellen. Danny zou momenteel:

  • coördinator op Artez Conservatory
  • Musical director voor o.a. Nielson, Ryan Shaw, Krystl
  • drummer bij Lakeside productions zijn.

Hoe recent deze informatie is, weten we natuurlijk niet. Althans, dat hangt er vanaf hoe vaak hij zijn LinkedIn pagina ververst. Maar goed, soms moet je roeien met de riemen die je hebt, of zoiets.

Wiki

Helaas is er dus niet veel over Danny bekend. En weet je wat, dat laten we ook maar gewoon zo. It is what it is, as we’d like to say. We zouden wel nog dieper kunnen graven, maar dan voelen we ons eerder een juice channel dan de leuke blog die we zijn, dus dat laten we aan iemand anders. Voor zover we je hebben kunnen informeren, hebben we dat gedaan. Op naar het volgende artikel, waar we je hopelijk wél van wat meer informatie kunnen voorzien!