Over Seniorenmagazine

Bejaard en dus digibeet? Hoho, dat hoeft niet waar te zijn. Sterker nog, wij van seniorenmagazine.nl bestaan juist om de digitale ouderen van de toekomst te informeren over van alles. En als we het hebben over van alles, dan bedoelen we ook écht van alles. Leest u graag over verschillende geloven en hun plek op de wereld? Geregeld! En bent u geïnteresseerd in het Nederlandse rechtssysteem en hoe dat zich verhoudt tot zoiets als TBS? Lees dan het inspirerende verhaal over Job Knoester eens.

We doelen hiermee op de inclusiviteit van het online tijdschrift. Geen onderwerp gaat ons te boven en we interesseren ons graag in van allerlei onderwerpen. Het geeft niet alleen uw algemene kennis een boost, ook wij worden er slimmer van. Zo helpen wij elkaar, terwijl onze originele missie eigenlijk alleen op u gericht is. 

Op momenten dat u geniet van uw net gestarte pensioen (en u zich stiekem toch wat verveelt) hebben wij alweer een nieuwe blog voor u klaar staan. Seniorenmagazine.nl is allesbehalve wat mensen ervan zouden verwachten. In plaats van een doodbloedende site, staan we juist voor regelmatig uploaden en vernieuwing. Al met al zien we u graag terug op onze website!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@seniorenmagazine.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.