Geef het leven van jouw kat een upgrade met deze spullen!

1 min read
brown tabby cat on white stairs

Als katteneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je lieve huisdier. Zo is het bijvoorbeeld helemaal geen gek idee om het dagelijks leven van je kat een stukje spannender te maken, bij te dragen aan de gezondheid van je kat, of gewoon wat extra comfort aan je kat te bieden. Maar, hoe doe je dat? Met de juiste spullen in huis, kan jij het leven van jouw huisdier een flinke upgrade geven. Ben je benieuwd naar hoe jij het leven van jouw kat kunt upgraden? Dan hebben wij hier een aantal spulletjes voor je uitgezocht waarmee je het leven van je kat comfortabeler, spannender en gezonder kunt maken. Lees dan zeker met ons mee!

De kattenbak die zichzelf reinigt

Om te beginnen, hebben wij de automatische kattenbak voor jullie uitgezocht. Een groot voordeel van dit handige apparaat is dat het ook nog eens het leven van jou als baasje een stuk makkelijker maakt. De automatische kattenbak kan zichzelf namelijk na elk bezoek van jouw kat schoonmaken. Hoe handig is dat? Verder zorgt deze automatische kattenbak er ook nog eens voor dat de geurtjes uit de kattenbak zich minder verspreiden voor je huis. Een ander leuk handigheidje, is dat jij met deze automatische kattenbak op je telefoon kunt zien wanneer je katten het toilet bezoeken. Daarnaast kan de bak een onderscheid maken tussen verschillende katten die je hebt, en ook tussen de grote en de kleine boodschap.

Drinken uit een fontein

Een ander handig apparaat is een drinkfontein kat. Deze drinkfontein zorgt ervoor dat het drinkwater van je kat altijd in beweging is en daarnaast ook nog eens gefilterd wordt. Zo blijft het drinkwater van je kat natuurlijk een stuk langer vers. Hierdoor zal je kat een stuk meer gaan genieten van het water dat hij of zij drinkt, en zo dus ook meer gaan drinken. Meer water drinken is natuurlijk goed voor de gezondheid van je huisdier.

Eindeloos vermaak met laser speelgoed

Katten raken vaak al gauw uitgekeken op de speeltjes die je voor ze koopt. Een speeltje dat echter vaak wel lang interessant blijft voor ze, is de laser. Of je hem nou op de muren schijnt, of op de grond: je kat zal zich eindeloos kunnen vermaken. Een ander voordeel is dat je dit apparaatje klein en compact is, en je deze dus makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.