Tips voor een cadeau bij de verhuizing naar een nieuw huis 

1 min read
a hand holding a guitar

Nadat een goede kennis of bijvoorbeeld familie verhuisd is naar een nieuw huis, nodigen zij je vast en zeker uit om deze woning te komen bekijken. Een vraag die hierbij al snel opspeelt: wat is een mooi housewarming cadeau om mee te nemen? Is het slim om een praktisch cadeau te geven, geeft men vaak een cadeau met een persoonlijke boodschap of volstaat een goede fles wijn? In dit artikel vind je een aantal tips om een passend housewarming cadeau te vinden voor mensen die onlangs verhuisd zijn. 

Tip: informeer altijd naar een verlanglijstje van de mensen die onlangs een nieuwe woning hebben gevonden. Mogelijk missen zij nog een aantal elementen in hun interieur; een leuk en bruikbaar housewarming cadeau! 

Geef een cadeau met een persoonlijk tintje 
Wanneer je op zoek gaat naar een cadeau voor een vriendin, zoek je naar de meest originele opties. Immers, een flesje wijn of een bos bloemen krijgt men waarschijnlijk al van anderen. Er zijn verschillende manieren om tot een origineel cadeau voor een housewarming te komen. Denk aan de mogelijkheid om het cadeau van een persoonlijke opdruk te laten voorzien. Op het internet vind je verschillende partijen die je deze cadeaus aanbieden. Een voorbeeld ervan is een plaid voor op de bank met een korte tekst of een foto, of denk aan een mok met een foto, een vaas met een opdruk en bijvoorbeeld een RVS wijnkoeler met persoonlijke tekst.

Praktische cadeaus voor in het nieuwe interieur 
Een verhuizing naar een nieuwe woning betekent vaak ook een aanpassing van het interieur. Draag bij aan die verandering door je kennissen of familie een praktisch cadeau te geven, die men terug kan laten komen in het interieur. Een goed voorbeeld daarvan is een fraaie, stijlvolle houten borrelplank. Het is soms best lastig om de keuken op een sfeervolle wijze in te richten. De warme uitstraling van zo’n borrelplank komt hierbij goed van pas. Je kunt de borrelplank van een gravering voorzien. 

In plaats van een borrelplank kun je ook kiezen voor een aantal luxe champagne- of theeglazen met een gravering. Of wat te denken van een fraaie wandklok? Je kunt de wandklok voorzien van een foto van jezelf met de ontvanger erbij, of juist van uitsluitend de ontvanger. Een wandklok komt altijd van pas en kan een eyecatcher in het interieur vormen, mits deze qua stijl past bij de rest van het interieur.